Verzenden & retourneren

Verzenden

Wij leveren onze zendingen via PostNL en via pallet transporteurs. Pakketten zijn altijd voorzien van een Track & Trace code en zijn daarom makkelijk te volgen. Bij netwerkproducten.com geldt dat alle (voorradige) producten die op werkdagen voor 16:00 zijn besteld, de volgende dag bij u worden bezorgd.


Wanneer u een bestelling plaatst op zaterdag of zondag wordt deze op dinsdag bij u afgeleverd.

Voor feestdagen gelden aangepaste levertijden. U kunt er van uit gaan dat deze bestelling na twee dagen bij u zal worden bezorgd.

 

Met PostNL binnen Nederland

  • Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, binnen 1-2 dagen afgeleverd.
  • Brievenbuspost 0 tot 100 gram: € 3.39 excl. BTW / 4.10 incl. BTW
  • Pakketpost tot 30 kilo 5.75 excl. BTW / 6.96 incl. BTW
  • Gratis verzendig vanaf €100,-

Internationale verzendkosten

  • Netwerkproducten.com verzendt zijn producten naar vrijwel alle landen binnen de EU.
  • België pakketpost tot 30 kilo 6.84 excl. BTW / 8.28 incl. BTW
  • Gratis verzendig vanaf €100,-

Retourneren

Wanneer de bestelde producten niet aan uw verwachtingen voldoen of u heeft een verkeerd product besteld, dan kunt u de producten binnen 14 werkdagen na ontvangst in de originele verpakking, schoon, ongebruikt en voldoende gefrankeerd (kosten klant) retour sturen.


De nieuwprijs wordt uitsluitend uitbetaald indien het product in nieuwstaat verkeerd. Een zichtbaar gebruikt, beschadigd en / of incompleet artikel komt niet in aanmerking voor volledige creditatie. Verpak het product daarom goed om eventuele transportschade te voorkomen, en gebruik een omdoos om schade aan de originele verpakking te voorkomen.


Om duidelijkheid te verschaffen voor onze klantenservice dient u de zending te vergezellen van een kopie van de factuur, uw bank- of gironummer en de reden van retour. Zonder referenties kunnen wij niet achterhalen van wie het pakket is en wordt de zending in een stelling geplaatst tot u zelf contact met ons opneemt.

Retourzending van artikelen is voor uw rekening en risico. Het is verstandig bij retourzendingen een bewijs van verzending te vragen.


Voldoet uw retourzending aan de voorwaarden dan storten wij het aankoopbedrag binnen 30 werkdagen retour op uw bank- of girorekening.

Wanneer de door MP2 afgeleverde artikelen niet binnen 14 werkdagen na ontvangst zijn teruggezonden, gelden de zaken als door u zonder enig bezwaar geaccepteerd.


Ruilen

Bij ons niet het niet mogelijk producten om te ruilen, maar indien u binnen 14 dagen besluit dat u een product niet wenst te behouden kunt u deze uiteraard terugsturen. Door een nieuwe bestelling te plaatsen kunt u dan alsnog het gewenste product ontvangen.

Ondanks de grote zorg die wij aan uw bestelling besteden kan het voorkomen dat u een verkeerd product ontvangt. In dat geval dient u altijd contact op te nemen met onze klantenservice via e-mail klantenservice@netwerkproducten.comRetour adres

MP2 Netwerkproducten BV

Wilgenkade 2

3992 LL Houten

Nederland

Cookie-instellingen
U kunt hieronder uw cookie-instellingen kiezen en accepteren: